Home / Dalfsen Regio / amy et kate 4e op wereldkampioenschap dog frisbee

amy et kate 4e op wereldkampioenschap dog frisbee

Het was de allereerste keer dat het wereldkampioenschap in ons land gehouden werd. De vier juryleden uit Duitsland, Nederland en Amerika beloonden Amy en Kate met hoge punten op de freestyle. Amy hield haar hoofd koel, ondanks het enorm sterke deelnemersveld van 54 teams uit 14 verschillende landen en vele Europees en wereldkampioenen. Kate was in topvorm, Amy was in topvorm. Samen hebben ze het publiek vermaakt, de juryleden verbaasd en twee fantastische freestyle rondes neergezet. Amy en Kate waren verder het beste Nederlandse team en uiteraard is Amy met haar dertien lentes de jongste. Bovendien is ze de jongste ooit die dit resultaat op een Wereldkampioenschap behaald heeft.

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.