Home / Dalfsen Regio / aimee magsino tapt het perfecte biertje

aimee magsino tapt het perfecte biertje

Van alle veertig deelnemers, vanuit alle hoeken van Overijssel, konden de getapte pilsjes van Aimée de vakjury het meest bekoren. De winnares was vanzelfsprekend verguld, maar tevens verrast. De topper der tappers had een personeelsfeestje laten schieten om mee te kunnen doen aan de wedstrijd en dat was een lastige, maar achteraf gezien goede keus.

De wedstrijd werd georganiseerd door KHN (Koninklijke Horeca Nederland) afdeling Ommen. De winnaar mag 10 januari 2019 mee doen aan de landelijke finale in de Amsterdamse RAI, tijdens de vakbeurs Horecava. Winnares Aimée Magsino werd gevolgd door Arjan Stroeve van café de Steen in Willemsoord, terwijl John Jac Hutten van café-restaurant Flater als derde eindigde.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.