Home / Dalfsen Regio / 24 uur klaverjassen voor t huis aan de vecht

24 uur klaverjassen voor t huis aan de vecht

“Na afloop van de vorige editie in 2016 vroegen de deelnemers al naar de datum van het volgende toernooi. Veel spelers vonden het enorm gezellig en prezen de geweldige verzorging door de organisatie”, zegt vriendenvoorzitter Gerrit Jan Smit. “We hopen dan ook dat er zich dit jaar weer minstens net zoveel deelnemers zullen aanmelden.”

Op vrijdag 9 november begint het toernooi om 20.00 uur en de spelers nemen het dan gedurende 24 uur aan één stuk door tegen elkaar op tot en met de zaterdagavond van 10 november 20.00 uur.

Sponsoring
Hendrik Jan Janssen, één van de enthousiaste organisatoren, legt uit hoe het in zijn werk gaat: “De deelnemers betalen 15 euro inschrijfgeld en worden voor dit bedrag gedurende de hele 24 uur de van het toernooi voorzien van eten en drinken. Het is de bedoeling dat zij zich door familie, vrienden en bekenden laten sponsoren om deze marathonsessie vol te kunnen houden en zo een mooi bedrag bij elkaar te spelen voor het hospice.

Nieuw dit jaar is dat men zich ook als team kan inschrijven. Sommige mensen vinden 24 uur wel heel erg lang. Een team speelt wel de volle 24 uur maar de teamleden bepalen zelf wie er wanneer speelt. Er is dus wel altijd één teamlid aan het spelen, maar de andere teamleden zijn op dat moment vrij.

Rekla2000
De organisatie is erg blij dat Rekla2000 Hardenberg zich ook dit jaar weer als hoofdsponsor aan het toernooi heeft verbonden. Henk Buitenhuis van Rekla2000 is enthousiast over dit bijzondere evenement. “Hospice ’t Huis aan de Vecht in Hardenberg is een bijzonder initiatief waarin gemotiveerde coördinatoren en vrijwilligers prachtig werk verrichten. Wij willen dat graag mede via dit unieke 24 uur durende klaverjastoernooi ondersteunen.”

 Wie ook wil meedoen aan dit klaverjasevenement kan zich tot 31 oktober aanmelden bij Hendrik Jan Janssen (info24istroef@gmail.com) of Jan Hamhuis (janhamhuis@gramsbergen.nl).

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.