Home / Dalfsen Regio / zp beurs in hardenberg

zp beurs in hardenberg

Vechtdal Professionals – de vereniging voor zelfstandigheden in Hardenberg en omstreken – wil met deze beurs laten zien hoeveel kennis, kunde en professie Zelfstandig Professionals (ZP’ers) in huis hebben en hoe de bezoekers hiervan kunnen profiteren. “Het aantal zelfstandig ondernemers is enorm toegenomen de afgelopen jaren. Vaak gedwongen door de economische crisis, maar niet zelden ook gedreven door een lang gekoesterde wens voor zichzelf te beginnen”, laat de organisatie weten.

“Eén van onze doelen als vereniging is belangenbehartiging. In dat kader zijn onze leden met ingang van dit jaar automatisch ook lid van ZZP Nederland, als grootste organisatie voor Zelfstandigen Zonder Personeel een landelijke tegenhanger van de vakbonden en grote werkgevers. Gezamenlijk kunnen we bezoekers tijdens de beurs informeren over zelfstandig ondernemerschap in z’n algemeenheid. Ook startende ondernemers zijn welkom.”

Persoonlijke kennismaking met de zelfstandig ondernemers staat centraal op de ZP-beurs. De officiële opening vindt plaats om 16.30 uur door de voorzitter van Vechtdal Professionals, Nanny Schutte. Vervolgens zal de directeur van ZZP Nederland, Frank Alfrink, kort ingaan op het ondernemerschap en politieke actualiteiten op ondernemersgebied. Daarna kunnen bezoekers zich laten informeren over de verschillende diensten die de standhouders te bieden hebben.

Bezoek aan de ZP-beurs is gratis. De beurs vindt plaats in Restaurant 3 (entree 5) van Evenementenhal Hardenberg. Belangstellenden kunnen zich vooraf aanmelden via www.vechtdalprofessionals.nl/zp-beurs

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.