Home / Dalfsen Regio / zorg and welzijn plein loc zet haar deuren open

zorg and welzijn plein loc zet haar deuren open

De toenemende behoefte aan vitaliteit in de regio Hardenberg heeft het LOC+ Hardenberg doen besluiten om te starten met een vernieuwd Zorg & Welzijn Plein. Het LOC+ wil als multifuncionele voorziening bijdragen aan die vitale regio.

Het Zorg & Welzijn Plein regio Hardenberg is bijna volledig verhuurd. Onder andere zijn GGD IJsselland, Samen Doen Team, Accare, Tactus Verslavingszorg, Sportservice Groep, Restart, Argonout, Diëtistenpraktijk Van Asselt en B-Authentiek hier gevestigd. Voor de laatste plekken is het LOC+ nog op zoek naar organisaties die iets toevoegen op dit concept.

 

Lees ook

4D-makelaar ook in 2021 actief voor het Vechtdal

REGIO – Ook in 2021 zijn 4D-makelaars actief in iedere regio van Overijssel. Karola Schröder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.