Home / Dalfsen Regio / vrouwen van nu weer van start

vrouwen van nu weer van start

Bij de vereniging zijn landelijk 42.000 vrouwen aangesloten, van wie ruim tweehonderd dames in Dalfsen actief zijn. Van september tot en met april ontmoeten zij elkaar iedere derde donderdagavond van de maand in de Trefkoele in Dalfsen.

Deze avonden hebben een wisselend thema van onderwerpen, muziek en/of sprekers. Naast de afdelingsavonden zijn er vele interessegroepen, zoals onder andere de bridge-, wandel-, fietsen-, film-, bloemschik-, handwerkgroep, et cetera. Ook nemen veel dames deel aan de één van de vijf leeskringen. Wie zelf een leuke hobby heeft kan eventueel ook een interessegroep oprichten.

Kijk voor meer informatie op www.vrouwenvannu/dalfsen.

Lees ook

Loop je hoofd leeg en je lijf lichter!

OMMEN – Op 12 april start in Ommen de loopgroep ‘Loop je lichter’. Heb je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.