Home / Dalfsen Regio / vredesdienst in grote kerk dalfsen

vredesdienst in grote kerk dalfsen

Voorgangers zijn Pastor Gerard Noordink en ds. Gerard Nederveen. Muzikale medewerking verleent het RK Herenkoor. Er is kindernevendienst voor kinderen uit de groepen 1 t/m 8 en oppasdienst voor de allerkleinsten. De collecte is bestemd voor het Vredeswerk van PAX. Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee en limonade. Het is een goede traditie elk jaar de Vredesweek in oecumenisch verband samen te vieren en te bidden voor Vrede.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.