Home / Dalfsen Regio / vragen verontruste bewonersgroep julianastraat schurinkstraat

vragen verontruste bewonersgroep julianastraat schurinkstraat

Op de bijeenkomst werd onder meer opgemerkt dat vrachtwagenchauffeurs van de Shell tankauto’s pas op de dag van de bevoorrading te horen krijgen welke route ze moeten nemen, dit in verband met eventuele terreuraanslagen. Is die terreurdreiging zo groot als wordt aangegeven? Ook willen de bewoners weten of de politiek op de hoogte is dat tankwagens van de Shell over de Vechtkade-Varsenerdijk rijden en twee keer binnen vijf minuten over de Schurinkstraat-Julianastraat, terwijl het Shellpompstation direct te bereiken is via de rondweg. ‘Met de kennis van nu’ zetten zij ook een vraagteken bij de aanwezigheid van de Shell pomp in het centrum. Is dat nog wel verantwoord? Moet een dergelijk brand- en ontploffingsgevaarlijke onderneming niet verhuizen naar het industrieterrein? Dit naar aanleiding van het grote ongeval in Bologna.

De bewonersgroep benadrukt niet alleen voor zichzelf op te komen, maar voor álle verkeersdeelnemers in beide straten en voor álle bewoners.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.