Home / Dalfsen Regio / vijf jaar wereldrestaurant lindenberg

vijf jaar wereldrestaurant lindenberg

‘’Service en kwaliteit vinden wij het allerbelangrijkste’’, vertelt Su ‘’Als je dat voor elkaar hebt komen de mensen vanzelf terug.’’ Binnen een korte tijd bouwde het gezin een trouwe klantenkring op in Ommen en omgeving. Sinds kort is ook bier en wijn inclusief in de totaalprijs. Iets wat tot erg positieve reacties bij de klanten heeft geleid. Nu zij hun vijfjarig jubileum vieren willen ze juist die vaste klanten wat extra’s teruggeven. Su en zijn vrouw hebben een originele actie verzonnen om dit te doen. Voor elke 25 euro die er in het restaurant wordt uitgegeven ontvangen bezoekers een lot. Met die loten maken zij elke maand kans op een grote huishoudelijke prijs. Zo worden er in samenwerking met EP Ommen onder andere een televisie, wasmachine en laptop verloot.

De lotenactie is niet de enige manier van het echtpaar om de klanten te bedanken voor hun komst. Van september tot en met november geven zij 10 procent korting op de rekening. Deze actie geldt niet in combinatie met andere actiedagen. Want op woensdag (ladies night) en donderdag (65+) krijgen vrouwen en 65+ altijd al 10 procent korting.

Hoewel het restaurant een groot succes is, is er altijd ruimte voor vernieuwing. De speciale ruimte voor kinderen, ‘Kidsworld’, krijgt een opknapbeurt. Een nieuwe bioscoop moet ervoor zorgen dat ook de kleinste bezoeker een leuke avond kan beleven en er aan bijdragen dat de komende vijf jaar net zo’n succes wordt als de afgelopen vijf jaar.

 

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.