Home / Dalfsen Regio / verrassende expositie in kulturhus de mozaiek

verrassende expositie in kulturhus de mozaiek

Bezoekers zien onder andere werken van Ton van Sprang, een autodidact beeldhouwer die vooral gebruik maakt van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Daarnaast exposeren twee schilders, Ad van der Stadt met zeer realistische stillevens en Hanneke Luttikhuis met prachtige landschappen en luchten. Ook zijn er leuke kaarsenpotjes te zien, die met speciale garen zijn voorzien van een nieuw jasje.

Aan de wanden hangt een indrukwekkende verzameling foto’s en krantenknipsels over de oude bruggen van Lemelerveld. Ter afsluiting van het DNA-project 165 jaar Overijssels kanaal is deze samengesteld door de werkgroep van de Historische kring Lemelerveld. Tijdens de herfstfair van het Kulturhus op vrijdag 5 oktober zijn de mensen van de Historische kring tussen 16.00 en 20.00 uur aanwezig om eventueel tekst en uitleg te geven.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.