Home / Dalfsen Regio / veel bezoekers bij modespektakel proef dalfsen

veel bezoekers bij modespektakel proef dalfsen

Dalfsen telt een aantal modewinkels, met elk een eigen gezicht. Heel opvallend is ook hoe die winkels zich samen presenteren in het Modespektakel tijdens Proef Dalfsen. “Het is echt leuk om samen te werken met alle mode ondernemers in het dorp”, zegt Alice Plate van Dwars Schoen- en Sportmode, “Dan kan iedereen goed zien hoeveel leuke winkels we hier hebben”.

De modellen zagen er professioneel uit. Toch waren het gewoon klanten van de winkels die de modeshow liepen.Alle leeftijdsgroepen liepen mee, van teenagers die bijvoorbeeld prachtige nachtkleding lieten zien tot modieuze , hippe zestig plussers. Alle modellen lieten zien hoe belangrijk het combineren van schoenen en kleding is en dat je daar in Dalfsen alle kanten mee op kan.

Modedorp aan de Vecht
“De reacties zijn heel positief, dus we gaan er zeker mee door”, laat Alice Plate tenslotte weten. ”En zo wordt Dalfsen het modedorp aan de Vecht!”

 

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.