Home / Dalfsen Regio / vechtstede notarissen en goudzwaard makelaardij hoofdsponsoren damitobeurs

vechtstede notarissen en goudzwaard makelaardij hoofdsponsoren damitobeurs

Het kantoor van de notarissen Karolien Slurink en Rogier Lukas is al een kleine tien jaar sponsor van de driejaarlijke beurs waarvan de opbrengst steevast naar Imminkhoeve in Lemele gaat. Voor Wilma en Ad Goudzwaard van de Makelaardij Goudzwaard is het hun eerste deelname als hoofdsponsor, maar ze kennen het driedaagse evenement als geen ander, want ze zijn al vele edities met een stand van de partij.

Wim Dankelman, de voorzitter van het Damito-bestuur, had voor deze gelegenheid een taart van Bakkerij Van der Most meegenomen en die werd ter plekke aangesneden. Die gelegenheden zijn er de afgelopen tijd vaak geweest. Menig maal is Wim met een taart op de koffie geweest bij nieuwe standhouders, waaronder Bos Bedden in Nieuwleusen en Jopie’s Groene Wereld en Enjoy in Dalfsen. Op dit moment is de beurs voor 75 procent volgeboekt.

Vechtstede Notarissen heeft vestigingen in Dalfsen, Ommen en Hardenberg waar onder meer de gebruikelijke samenlevingscontracten en testamenten worden opgemaakt, maar waar men ook terecht kan voor bijvoorbeeld agrarische bedrijfsoverdrachten. Goudzwaard Makelaardij is sinds 1997 gevestigd in Dalfsen en brengt vraag en aanbod op de huizenmarkt bij elkaar, neemt initiatief in woningbouwprojecten en adviseert op het gebied van hypotheken en verzekeringen, bouwen en energie.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.