Home / Dalfsen Regio / valse start breekt ovc 21 op

valse start breekt ovc 21 op

Tekst/foto’s: Willem Lampe

Titan trapt af, aanval over rechts en de bal wordt voor geslingerd. Jesper Peul staat al in de vanghouding, maar het speeltuig verdwijnt niet in de handschoenen. Het teentje van Peter Stap is net iets eerder bij de bal. Eerste daad van Peul is het leer uit de touwen plukken. De thuisclub is de mokerslag snel te boven. Damon Nouri is bij tijd en wijle ook voor de bezoekers uit Nieuw-Weerdinge ongrijpbaar. De kwikzilverachtige aanvaller met Iraanse wortels biedt Nick Zandman de gelegenheid om de 1-1 van het scorebord te laten flitsen, maar zijn aanvalsmaatje krijgt de plaat niet lekker vol tegen de bal. Naast. Even later heeft Nouri een vreselijke pegel in gedachten, na drie man het nakijken te hebben gegeven, maar het pakt uit tot een rollertje dat geen probleem vormt voor Jesper Poede.

Titan heeft uitgehaald in de eerste wedstrijd en Sweel met 5-0 vermorzeld. Het ziet er niet naar uit dat het weer een makkie wordt voor de equipe van trainer Geert Aalderink. Na de thee gaat de thuisclub ijverig op zoek naar de 1-1. Zaak is wel dat je achterin waakzaam blijft. OVC ’21 is te gretig. Uitbraak, tik, tik en Rick Hendriks mag zo doorlopen richting Peul. De doelman moet voor de tweede keer het hoofd buigen. Als even later Kevin Faber de 0-3 van het scorebord laat oplichten ebt het geloof weg. Zowel in het veld als langs de kant. De vlam slaat nog even in de pan als Klaas Postmus zich vergrijpt aan Damon Nouri. Oliedom als je met 0-3 voorstaat, maar ja, voetbal is emotie. Arbiter Van Lune beloont de duw van de Titaan met rood. Nouri wordt gezien als kwade genius en wordt mikpunt. Trainer Goeree is verstandig en wisselt zijn steraanvaller preventief. De competitie is nog lang. Geen trammelant. De eer wordt gered door Nick Zandman, die een fraaie doorbraakactie van back Wesley Haverkort mag bekronen, maar het is te laat. OVC ’21 gaat op zoek naar meer, maar krijgt in blessuretijd een vierde treffer om de oren. Harm-Jan Moesker is het gevierde middelpunt.

“Ik vond dat het voor rust best aardig liep”, vond aanvaller Jeroen Legebeke. “Ongelukkig natuurlijk die tegentreffer, maar goed, we waren niets minder. De tweede helft was een stuk minder. Klopt, net als in de vorige wedstrijden. Geen idee waar dat aan ligt, maar het is wel een aandachtspunt. Na de 0-2 en 0-3 weet je dat het gebeurd is.”
Opstelling OVC ’21: Peul; J. Meijerink, R. Meijerink, Van Elburg, Haverkort; Mayhilyan (74. Schuurman), Ter Burg, Mulder; Legebeke (68. Jansen), Zandman, Nouri (84. Schokker).
Stand 4E: Titan 2-6 (9-1), Hodo 2-6 (7-0), Pesse 2-6 (7-0), KSC 2-6 (4-0), Vios (2-6 (6-3), EHS ’85 2-3 (4-4), Wijster 2-3 (2-3), DSC ’65 2-3 (1-4), Witteveense Boys ’87 2-1 (1-3), OVC ’21 2-1 (2-5), Schoonebeek 2-0 (0-3), DVC ’59 2-0 (1-6), Bargeres 2-0 (1-7) en Sweel 2-0 (0-6).

 

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.