Home / Dalfsen Regio / valse competitiestart sc balkbrug

valse competitiestart sc balkbrug

“Ja, een slechte competitiestart”, zuchtte Runherd. “In de aanloop liep het al niet soepel. Ik heb niet veel scorende spelers, maar Freek Haveman en Lennart Baas zijn daar twee van. Op hen kon ik om verschillende reden geen beroep doen. We hadden zeker zestig, of misschien wel meer procent balbezit, maar goed, daar koop je niets voor. Twee keer vloog er bij hen een afstandschot binnen en als je dan bij rust tegen een 2-0 achterstand aan kijkt weet je dat het een lastig verhaal wordt.”

Na iets meer dan een kwartier ballen opent Mark Kramer de score en nog voor de thee krikt Edwin Dekker de score op. Na de onderbreking probeert de equipe van Runherd terug te komen in de wedstrijd, maar de aansluiting blijft uit. “Het zat niet mee. We konden niet doorbijten en als dan kort voor tijd de 3-0 valt weet je dat het over is.”
Koen van Luin siert zijn invalbeurt op met de laatste treffer van de wedstrijd. “3-0 klinkt dramatisch, maar het is geflatteerd. Verloren. Een valse start. Het is niet anders. Op naar VWC onze volgende tegenstander.”

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.