Home / Dalfsen Regio / tweede deel cursus bridge in ommen

tweede deel cursus bridge in ommen

De beide zeer ervaren docenten geven op een zeer luchtige wijze les aan de groepen. In een ontspannen sfeer wordt de theorie uitgelegd. Hierna gaan de mensen de behandelde stof toepassen. Bridgen leren doe je met de kaarten in de handen, dit is een aloude ijsheid. Bridgen ontwikkelt het denkvermogen en het geheugen. Voor iedereen, maar vooral voor de wat oudere mensen, een zeer belangrijk gegeven. En dan vooral niet te vergeten het sociale aspect. Men ontmoet veel mensen, men gaat samen oefenen en daaruit ontstaan weer warme vriendschappen.

De cursisten zijn erg enthousiast en na deel 1 komt bijna iedereen weer terug om eind september aan deel 2 te beginnen. Er is nog een aantal plaatsen vrij. Geinteresseerden kunnen zich opgeven bij Bridgeclub Ommen via ommenbridgeclub@gmail.com.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.