Home / Dalfsen Regio / sv dalfsen begint competitie met zege in beilen

sv dalfsen begint competitie met zege in beilen

De openingstreffer kwam na een kwartier spelen op naam van Koen Sloot. Hij verlengde een vrije trap zodanig dat Beilen-doelman Remco Vos kansloos was. Aan de andere kant moest Mark Knol regelmatig in actie komen om een tegentreffer te voorkomen. Dat lukte niet toen Mark Hollemans voor zijn neus opdook. Hij zorgde ervoor dat het halverwege 1-1 stond.

In de tweede helft opnieuw kansen voor beide ploegen. Sjoerd Klarenbeek was voor Dalfsen gevaarlijk, terwijl de thuisploeg een aantal grote kansen om op voorsprong te komen. Bertus Wolters schoot op de paal en een paar minuten later ging zijn boogballetje net naast. Het doelpunt een kwartier voor tijd aan de overkant. Remco Hultink schoot uit een counter de 1-2 binnen. Vanaf de strafschopstip tekende Sjoerd Klarenbeek kort voor tijd voor de beslissende 1-3.

Volgende week speelt Dalfsen de derby tegen Lemelerveld. Het duel op Sportpark Gerner begint om 14.00 uur.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.