Home / Dalfsen Regio / sv dalfsen begint bekertoernooi met verrassende zege

sv dalfsen begint bekertoernooi met verrassende zege

Onder een heerlijke nazomerzon zag het publiek een gelijkopgaande eerste helft. Daarin gebeurde niet al te veel voor de beide doelen. Heino was één keer gevaarlijk met een schot dat van dichtbij over vloog, terwijl Jeroen Kamphuis aan de andere kant doelman Robin Keizer op zijn pad vond.

In de tweede helft koos Dalfsen ervoor om wat verder van het eigen doel af te spelen. Dat leidde tot meer ruimte op het veld en kansen aan beide kanten. Net toen de bezoekers wat meer aanspraak op de openingstreffer begonnen te maken, viel de treffer voor Dalfsen. Gijs Wiltvank profiteerde van een misverstand in de groenwitte defensie en werkte de 1-0 binnen.

Twintig minuten voor tijd konden de mannen van trainer Jacob Grooten opnieuw juichen. Rechtsback Fernandez Pruik vond met een afgemeten voorzet de geheel vrijstaande Jeroen Kamphuis, die bij de tweede paal raak schoot. In de slotfase ging Heino nog wel op jacht naar de aansluitingstreffer, maar de sterk keepende Mark Knol hield zijn doel schoon.

In de bekerpoule staat Dalfsen nu samen met ASC’62 op drie punten. De blauwwitten wonnen zaterdag op eigen veld met 3-0 van Overwetering. Komende zaterdag is het Heino – ASC’62 en op zondag speelt Dalfsen uit tegen Overwetering.

Lees ook

Nieuw in Ommen: ontmoetingscentrum voor mensen met (lichte) geheugenproblemen

OMMEN – Op maandag 7 februari vindt de opening plaats van een nieuw ontmoetingscentrum in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.