Home / Dalfsen Regio / stichting vrom verbaasd over gang van zaken megastal ommen

stichting vrom verbaasd over gang van zaken megastal ommen

De Stichting VROM? is een stichting die zich vanaf 2008 heeft ingezet voor de leefomgeving voor de inwoners van Ommen. Zij trok hierbij samen op met groepen uit onder andere Witharen en Arriën. Ze vond steun in haar standpunten bij politieke partijen, zoals de Lokale Partij Ommen.

Douwe Bouma van de Stichting VROM? laat weten buitengewoon verbaasd te zijn dat het College van B&W, met verantwoordelijk wethouder Bongers (LPO), door wil gaan met het verstrekken van vergunningen voor de vestiging van deze megastal. “Dit gegeven is inconsistent met
de eerder stevig ingenomen standpunten van LPO”, aldus Bouma. “Het is deze inconsistentie die bijdraagt aan het verliezen van vertrouwen in de politiek en bestuur.”

De Stichting wil van wethouder Bongers weten of en waarom zijn partij is afgeweken van de eerdere standpunten. In de brief wijst Bouma erop dat de eventuele komst van de megastal risico’s voor de volksgezondheid met zich mee brengt. Hij wil van de wethouder weten hoe de LPO hier tegenaan kijkt.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.