Home / Dalfsen Regio / stampen en deurdonderen op het ankums maisfeest

stampen en deurdonderen op het ankums maisfeest

Foto’s: Johan Bokma

Tijdens dit NK bankstelproppen drukten de deelnemers alle onderdelen van een bank door een gat van 40 bij 40 centimeter. De enige restrictie was dat dit met de hand moest gebeuren, gereedschap of andere hulpmiddelen waren niet toegestaan. Over gebrek aan animo had de organisatie geen klagen. Naast dit sportieve onderdeel was het vrijdagavond gewoon weer ouderwets doorstampen en deurdonderen geblazen.

Zaterdag ging het Maisfeest gewoon door. ‘s Middags stond het maïsvolleybal op het programma en ‘s avonds trad de boerenrockband Nie Wies & The Partyanimals op waarbij de volle tent volledig op zijn kop ging. De organisatie kan terugkijken op een super geslaagd Ankums Maisfeest. Tot in de late uurtjes was het gezellig in en rond Ankum.

Bekijk hier het fotoalbum

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/iNimeJIGjg4″]

Lees ook

Loop je hoofd leeg en je lijf lichter!

OMMEN – Op 12 april start in Ommen de loopgroep ‘Loop je lichter’. Heb je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.