Home / Dalfsen Regio / sportmarkt in centrum van hardenberg

sportmarkt in centrum van hardenberg

De sportmarkt vindt plaats in het centrum van Hardenberg (Markt, Badhuisplein, winkelstraten). De sportmarkt is een lokale afsluiting van de Nationale Sportweek en luidt tevens het nieuwe sportseizoen in. De sportmarkt wordt georganiseerd om inwoners van de gemeente Hardenberg kennis te laten maken met het lokale sportaanbod en om te laten zien hoe leuk (en gezond!) sporten kan zijn. De sportmarkt is voor iedereen die het leuk vindt om te zien wat Hardenberg te bieden heeft op het gebied van sport en bewegen.

Deelnemende sportverenigingen
Vijftien sportverenigingen laten op 29 september zien waarom hun sport zo leuk is om te beoefenen. Vrijwilligers van de sportverenigingen zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies over de betreffende sport. De volgende verenigingen zijn te zien op de sportmarkt: Dansfabriek Hardenberg, Bodytrend, Profit Gym, Hardenberg ’85, Hockeyclub GZG, Korfbalvereniging Juventa, Tennisclub Hardenberg, Schietvereniging Hardenberg, Turn- en Sportcentrum Hardenberg, Jeu de Boules Hardenberg, Golfclub Hoogengraven, Tafeltennisvereniging Dedemsvaart, Sjoelvereniging de Kleppersjoelers, Gymvereniging Gramsbergen (freerunnen) en Kanovereniging Hardenberg.

Voor iedereen toegankelijk
Iedereen is van harte welkom om op zaterdagmiddag 29 september vanaf 13:00 uur alle verschillende sporten van dichtbij mee te maken. Inschrijven voor het evenement is niet nodig.

 

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Van die dingen

Hoera, ik mag vanmiddag naar mijn vriendelijke tandartenpraktijk. De boss himself gaat mijn kakement onder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.