Home / Dalfsen Regio / sint willibrordus school bezoekt vechterweerd

sint willibrordus school bezoekt vechterweerd

“Natuurlijk gewoon bijzonder” staat centraal in Vilsteren. De activiteiten bij de Vechterweerd sloten daar mooi op aan.  De kinderen kregen een warm welkom van de Galloway koeien. De koeien renden de kinderen tegemoet. Tijdens de Veldles, gegeven door IVN,  deden de kinderen een onderzoek met poep, maakten zij parfum, zochten zijn beestjes in het water en voerden zij een bodemonderzoek uit. De kinderen en begeleiders kijken dan ook terug op een leuke en leerzame ochtend.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.