Home / Dalfsen Regio / rollatorwandelen in nieuwleusen

rollatorwandelen in nieuwleusen

Doorgaans nemen vier à vijf mensen met veel plezier deel aan deze wandelingen. Er kunnen meer mensen meedoen. Wandelen is goed voor de gezondheid en de ervaring is dat wandelen met meer mensen tegelijk heel gezellig is.

De wandelingen worden eens per veertien dagen georganiseerd op de dinsdagmiddag in de even weken. Er wordt gestart vanaf de Olmen om 13.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Wie er op dat moment is, loopt gewoon mee. Na afloop drinken de mensen in de Olmen nog een kopje koffie of thee en wordt er nog even nagepraat.

Deelname aan de wandeling is gratis, de consumptie na afloop is voor eigen rekening.

Lees ook

Hulp bij invullen donorregister

DALFSEN – Vanaf 1 juli 2020 geldt de nieuwe donorwet. Iedereen kan registreren wat hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.