Home / Dalfsen Regio / roefeldag voor leerlingen groep 7 en 8 uit dalfsen

roefeldag voor leerlingen groep 7 en 8 uit dalfsen

Circa zestig bedrijven en instellingen zetten hun deuren weer open, onder andere bij de huisartsenpraktijk, meubelmaker, beautysalon, hoefsmid, camping, bouwmarkt, kinderdagverblijf, boswachter, diverse supermarkten en restaurants, fysio, gemeentehuis en kledingwinkel. De leerlingen zullen ervaren hoe leuk het is om te mogen kijken achter de schermen en op plekken waar je normaal gesproken niet zo snel komt.

Op dinsdag 11 of donderdag 13 september krijgen alle leerlingen op school uitleg over deze middag door middel van een PowerPoint verzorgd door vrijwilligers van de Roefeldag commissie.

De organisatie van de Roefeldag is afhankelijk van voldoende begeleiders (ouders, verzorgers, vrijwilligers) die meegaan om de groepjes kinderen te begeleiden tijdens deze middag. Dus leerlingen én begeleiders geef je snel op via www.roefeldagdalfsen.nl . Dit kan tot en met 19 september. Ook voor info en foto’s kun je alvast een kijkje nemen op de website of Facebook

 

Lees ook

Nieuw in Ommen: B+B Personeelsdiensten

(Advertorial) Vandaag inschrijven is morgen aan het werk OMMEN – Detacheringsbureau B+B Personeelsdiensten heeft een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.