Home / Dalfsen Regio / prins sport hoofdsponsor vechtdal crosscompetitie

prins sport hoofdsponsor vechtdal crosscompetitie

Spurt ’88 uit Hardenberg, Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen/Staphorst, ACO van Elderen uit Ommen en Loopgroep de Zandstuve uit Vroomshoop hebben de krachten gebundeld. Dit heeft geresulteerd in een viertal wedstrijden in Hardenberg, Staphorst, Vroomshoop en Ommen.

Prins Sport heeft twee vestigingen in Hardenberg. Sinds februari 2016 is er een vestiging in Ommen en sinds augustus dit jaar is er ook een vestiging in Dedemsvaart. De winkels staan voor een goed aanbod en betrouwbaar advies, ook op het gebied van team- en bedrijfskleding. De ondertekening van het contract vond plaats bij ACO van Elderen in Ommen. Sandra Berenst van de Vechtdal Crosscompetitie bedankte Robert Prins en Rick Reins met een bos bloemen en zei te hopen op een langdurige samenwerking. De eigenaren van Prins Sport zijn in hun nopjes met het contract. ‘We willen graag zichtbaar zijn bij evenementen en verenigingen daar een helpende hand bieden. Door samen te werken kunnen we elkaar versterken,’ aldus Robert Prins. ‘En wat is er dan mooier om de Vechtdal Crosscompetitie te ondersteunen?’ voegt Rick Reins daar aan toe. ‘Een competitie in onze regio waar veel van onze klanten aan meedoen.’

Voor € 20,- inschrijfgeld voor de senioren en slechts € 5,- voor de jeugd kan worden deelgenomen aan alle vier wedstrijden. In diverse leeftijdscategorieën zal worden gestreden voor de winst in de competitie. Om voor de eindoverwinning in aanmerking te komen dient men bij minimaal 3 van de 4 wedstrijden de finishlijn te zijn gepasseerd. Aan het eind van de competitie zijn er in elke leeftijdscategorie aantrekkelijke prijzen voor de drie hoogst geklasseerde te verdienen. Bovendien wordt onder alle deelnemers een paar hardloopschoenen van Prins Sport verloot.

Wedstrijddata:
1. 20 oktober 2018: Oldemeijercross in Hardenberg
2. 17 november 2018: Zwarte Dennen Cross in Punthorst (Staphorst)
3. 12 januari 2019: Zandstuve Bosloop in Vroomshoop
4. 16 februari 2019: ACO van Elderen Crossloop in Ommen

De inschrijving voor de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie 2018-2019 is geopend t/m 16 november 2018 (23.59 uur) of bij het bereiken van het maximum van 400 deelnemers. Inschrijven voor de competitie na 17 november is niet meer mogelijk, alleen losse deelname. Inschrijven voor de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie is alleen ‘online’ mogelijk. Daarnaast hebben de organiserende verenigingen afzonderlijk een eigen (voor)inschrijving.

Meer informatie is terug te vinden op www.vechtdalcrosscompetitie.nl

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.