Home / Dalfsen Regio / prima start ozc dames 1

prima start ozc dames 1

De verhalen over dit goed voetballende en veel scorende team in de bekercompetitie waren al doorgedrongen tot in de kantine van sportpark Westbroek. OZC begon in Zwolle desondanks goed aan de wedstrijd en kreeg al na enkele minuten de kans om een voorsprong te nemen maar de kans werd gemist. In een gelijk opgaande 1e helft kreeg ook BE Quick kansen maar Dionne hield de nul. Halverwege de eerste helft werd de 0-1 binnengetikt en even later volgde, na een aanval over veel schijven de 0-2. Deze 0-2 werd door een speelster van BE Quick in eigen doel getikt waarschijnlijk met de bedoeling om dit juist te voorkomen. De 0-2 was ook de ruststand. Het was ondertussen wat harder gaan waaien en de spreekwoordelijke donkere wolken hingen dreigend in de lucht. Zo leek het voor OZC ook even te gaan na rust. BE Quick begon een enorm offensief en even dreigde OZC te bezwijken. Wederom Dionne greep een aantal keren goed in en de defensie gaf geen krimp. Hoewel BE Quick bleef aandringen, kreeg ook OZC nog kansen. Gescoord werd er deze middag niet meer.
Zaterdag speelt dames 1 om half 3 thuis tegen SC Genemuiden.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.