Home / Dalfsen Regio / ozc dames 1 wint eenvoudig van klarenbeek

ozc dames 1 wint eenvoudig van klarenbeek

Dan had er echter nog meer gescoord moeten worden deze zaterdagmiddag. De wedstrijd gaf een eenzijdig beeld te zien. OZC viel aan en Klarenbeek hield tegen. Het duurde tot halverwege de eerste helft dat de 1-0 door Tanja tegen de touwen werd gewerkt. Dat was ook de ruststand. Na rust ging OZC verder waar het gebleven was en dit werd beloond met de 2-0. Klarenbeek kwam er spaarzaam uit maar keeper Pascal hield vandaag de nul. De 3-0 werd binnen gewerkt door Luna, die niet twijfelde en de keeper geen kans gaf. Met twee overwinningen en één nederlaag kan OZC terugkijken op een prima bekertoernooi. Aanstaande zaterdag speelt dames 1 haar eerste competitiewedstrijd in Zwolle tegen Be Quick 28. Aanvang van de wedstrijd is kwart voor twaalf.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.