Home / Dalfsen Regio / ozc dames 1 op trainingskamp in denekamp

ozc dames 1 op trainingskamp in denekamp

Na een training op het veld over standaardsituaties en dode spelmomenten, vertrok het team deze vrijdag met de busjes van Autobedrijf Schuurhuis naar de in Twentse stijl gebouwde accommodatie in Denekamp. In de omgeving met prachtige watermolens en een statige havezate werd op locatie een hoop activiteiten ondernomen om fit te geraken voor de komende wedstrijden in de 2e Klasse C. 

Op zaterdag stond de bekerwedstrijd tegen SVZW op het programma. Tijdens de warming-up van het team uit Wierden was al te zien dat het geen eenvoudige wedstrijd voor OZC zou worden. Nadat het in de eerste helft nog redelijk gelijk opging, was na rust te zien dat deze wedstrijd voor de dames van OZC eigenlijk nog te vroeg kwam. Het wedstrijdritme ontbrak, net als de scherpte voor het doel. SVZW denderde over het veld en de 0-0 ruststand werd al snel omgezet in een 0-1 voorsprong voor de dames uit Wierden. Toch was er bij vlagen goed voetbal te zien van de dames uit Ommen. OZC kreeg nog een tweetal mogelijkheden om gelijk te maken maar het was SVZW die de 0-2 binnenschoot.

De elftalfoto voor het nieuwe seizoen werd nog even snel gemaakt. Daarna vertrok OZC, gestoken in de welbekende voetbal-jasjes van IJssalon Ekkelenkamp, naar de trainingslocatie waar het avondprogramma begon. Een avondprogramma waar de teambuilding centraal stond. Op de laatste dag van het trainingskamp is alvast vooruitgeblikt op het komende seizoen en zullen de sponsoren (Brasserie Tante Pos, IJssalon Ekkelenkamp en Veurink Verzekeringen en Hypotheken) worden bezocht.

Het trainingskamp werd afgesloten bij IJssalon Ekkelenkamp, die de beste plaatsen op het terras beschikbaar stelde, net als een ijsje voor iedereen. Zo werd een actieve week voor de voetbalsters van OZC op een fijne wijze afgesloten. De tweede bekerwedstrijd tegen SV Nieuwleusen werd gewonnen met 2-5. Zaterdag speelt dames 1 de laatste wedstrijd om half 3, thuis tegen SC Klarenbeek.

 

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.