Home / Dalfsen Regio / ouderen blijven vitaal bij kontrast sport en wellness

ouderen blijven vitaal bij kontrast sport en wellness

Van de 2,7 miljoen Nederlanders die lid zijn van een fitnesscentrum is bijna de helft ouder dan 55 jaar. Juist deze leeftijdsgroep bezoekt met grote regelmaat een sport- of beweegcentrum. Belangrijke argumenten om daar te gaan sporten zijn; flexibele openingstijden, fitnessprofessionals die kennis van zaken hebben, veilige sportomgeving, lessen en trainingen die speciaal voor hen gemaakt zijn, sporten met leeftijdsgenoten en  niet in de laatste plaats een gezellig sportcafé waar ruimte is voor de sociale contacten. Het liefst moet het centrum dan ook nog van alles te bieden hebben aan activiteiten.

Senioren die een stapje harder willen kunnen natuurlijk ook meedoen aan alle andere lessen op het programma. Ook kan men iedere dag op vaste tijden vrij zwemmen. Heeft men niet veel tijd, dan is de Milon Cirkel is een prachtig trainingscircuit. Het rondje bestaat uit 12 toestellen en je kunt eraan beginnen op ieder moment van de dag. De apparaten stellen zich automatisch in zodat je direct kunt beginnen met de oefening. In slechts 35 minuten heb je je hele lichaam heel effectief getraind op spierkracht en conditie.

Na de training lekker bijkomen met een drankje in het Sportcafé, samen met je sportmaatjes. Voor de saunaliefhebbers beschikt Kontrast over een flinke sauna-accommodatie met uitgebreide saunafaciliteiten. Ook daar is tussen de saunagangen door een mooi ingerichte rust/restaurantruimte voor een hapje, een drankje en even gezellig bijkletsen met elkaar.

Bij veel ouderen heeft Kontrast een vaste plaats in hun wekelijkse agenda waar niet aan gemorreld mag worden. Mensen die al deze sportmogelijkheden ook eens willen ervaren kunnen zich de hele maand september inschrijven voor een proefmaand van 30 dagen voor 30 euro. Vrijblijvend. Besluit men daarna lid te worden voor minimaal drie maanden, dan betaalt men geen inschrijfgeld.

Kijk op www.kontrastdalfsen.nl of bel 0529-434447 voor een eerste afspraak/kennismaking.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.