Home / Dalfsen Regio / open dag vernieuwde gemeentewerf in dalfsen

open dag vernieuwde gemeentewerf in dalfsen

Activiteiten voor jong en oud
Kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen of kunnen zich laten beschilderen met schmink. Ook zijn er leuke prijsjes te winnen met een spannende puzzeltocht. Een speciale zaagdemonstratie wordt gegeven door stichting Dalfsen Werkt om 10.30, 13.00 en 15.00 uur. En natuurlijk is al het materieel van de buitendienst en de brandweer te bekijken.

Duurzaam gebouw
De verbouwing heeft van de gemeentewerf een op en top duurzaam gebouw gemaakt. Met een biomassaketel en zonnepanelen is het gebouw volledig gasloos gemaakt. De verschillende installaties zijn te bekijken en worden door experts toegelicht. De mensen van de buitendienst en van de brandweer staan de hele dag voor je klaar om je meer te vertellen over hun werk in de gemeente Dalfsen.

Je bent welkom op 22 september tussen 10.00 en 16.00 uur in de gemeentewerf, Prins Hendrikstraat 2-4 in Dalfsen.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.