Home / Dalfsen Regio / open dag bij de rechtbank in zwolle

open dag bij de rechtbank in zwolle

Zo worden er zittingen nagespeeld en is er een informatiemarkt waar verschillende ketenpartners van de rechtspraak vertegenwoordigd zijn. Daarnaast is het cellengebied toegankelijk en kunnen bezoekers eens plaatsnemen in de arrestantenbus. Het is mogelijk om in gesprek te gaan met een rechter, een officier van justitie of een ex-gedetineerde. Het koor ‘Hoor Haar’ treedt twee keer op en zijn er diverse activiteiten voor kinderen, zoals een vossenjacht en een schminkhoek.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.