Home / Dalfsen Regio / open ateliers in dalfsen tijdens kunstroute overijssel

open ateliers in dalfsen tijdens kunstroute overijssel

In Dalfsen nemen twee kunstenaars deel aan de route met verschillende disciplines, namelijk keramiek en beeldhouwen. Het atelier van ElzeKeramiek (Elze Klute) aan e Snellenerf 43 is zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur te bezoeken (www.elzekeramiek.nl).

Op zaterdag is Ton van Sprang in de Stadkamer in Zwolle van 11.00 tot 17.00 uur. Zondags is hij in zijn eigen atelier aan de Hessenweg 13 van 11.00 tot 17.00 uur (www.sprangkelend.nl). Kijk voor de overige deelnemers en nadere informatie op www.kunstrouteoverijssel.nl.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.