Home / Dalfsen Regio / officiele opening en open dag gemeentewerf en brandweerkazerne

officiele opening en open dag gemeentewerf en brandweerkazerne

Wethouder Schuurman opent om 10.00 uur de gemeentewerf officieel. “Het is een lang, maar zeker ook mooi project geweest met een resultaat waar we trots op zijn. Daarom nodigen we u van harte uit om het te komen bekijken. Daarnaast willen we graag laten zien wat de buitendienst allemaal voor onze groene gemeente doet”, aldus wethouder Schuurman.

Leuke activiteiten
Gedurende de dag is er voor kinderen van alles te doen; van een springkussen tot een puzzeltocht. Ook zijn er allerlei grote voertuigen zoals trekkers te bekijken. Bezoekers kunnen stands van aannemers bekijken en er wordt nadere uitleg gegeven over de duurzame maatregelen. Dalfsen Werkt laat een bijzondere zaagdemonstratie zien. Ook de brandweer is tijdens de open dag aanwezig met voorlichting en materieel.

Duurzaam gebouw
De gemeentewerf is een duurzaam gebouw geworden met meer stallingsruimte voor voertuigen en machines van de gemeente. Het dak is voorzien van 696 zonnepanelen en het pand wordt met een biomassaketel verwarmd. Daarnaast is het pand geïsoleerd en zijn de gevelbekleding en het dak vernieuwd. Kantoren, kantine, kleedruimtes en de sanitaire voorzieningen hebben allemaal een nieuwe, meer logische plek in het gebouw gekregen. De nieuwe indeling van het pand biedt genoeg ruimte voor alle medewerkers van de Buitendienst en Stichting Dalfsen Werkt.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.