officiele opening en open dag gemeentewerf en brandweerkazerne in dalfsen

De gemeentewerf is een duurzaam gebouw geworden met aan merkelijk meer stallingsruimte voor voertuigen en machines van de gemeente. Het dak is voorzien van 696 zonnepanelen, het pand is gasloos en wordt met een biomassaketel verwarmd. Daarnaast is het pand geïsoleerd en zijn de gevelbekleding en het dak vernieuwd. Kantoren, kantine, kleedruimtes en de sanitaire voorzieningen hebben allemaal een nieuwe, meer logische plek in het gebouw gekregen. De nieuwe indeling van het pand biedt genoeg ruimte voor alle medewerkers van de Buitendienst en Stichting Dalfsen Werkt.

Gedurende de dag kwamen vele Dalfsenaren het gerenoveerde gebouw bekijken. Ook voor de kinderen was er van alles te doen. Op het buitenterrein konden alle grote voertuigen worden bewonderd. Bezoekers konden stands van aannemers bekijken en er werd nadere uitleg gegeven over de duurzame maatregelen. ‘Dalfsen Werkt’ liet een bijzondere zaagdemonstratie zien.

Ook de brandweer was tijdens de open dag aanwezig met voorlichting en materieel. Een ritje in een echte brandweerauto was een feest voor menig kind en met hulp van leden van de jeugdbrandweer mochten kinderen de ‘grote spuit’ hanteren om letters om te spuiten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.