Home / Dalfsen Regio / nieuwe voortuin rosengaerde feestelijk geopend

nieuwe voortuin rosengaerde feestelijk geopend

Teammanager facilitair Henny Goos bedankte in haar toespraak alle betrokkenen die hard gewerkt hebben aan de realisatie. Bij de start was het heel nat en de zomer was heel droog en warm, dus dat zorgde voor wat hobbels. Maar het eindresultaat mag er zijn. Een speciaal dankwoord was er voor Julian de Wolf, één van de koks van Rosengaerde, en voor Harry Zwakenberg, die zich als vrijwilliger voor Rosengaerde inzet als tuinman.

Julian is in zijn vrije tijd met een groep mensen actief achter de bar bij het Megapiratenfestijn. Het geld dat hiermee verdiend is, is aan Rosengaerde geschonken. Hiermee konden de mooie grote parasol en de houten banken aangeschaft worden. Rosengaerde is blij met deze steun en Henny Goos benadrukte hoe fijn het voor de cliënten van Rosengaerde is dat ze nu op meerdere plekken buiten kunnen zitten.

Harry Zwakenburg is druk geweest met het onderhoud van de tuin en met name met het groene gras, waar Rosengaerde veel complimenten voor ontvangt. Julian en Harry verrichtten samen de opening, waarna iedereen op het terras plaats kon nemen voor een kopje koffie.

Tijdens Proef Dalfsen organiseerde Rosengaerde allerlei activiteiten en konden bezoekers aanschuiven in De Blauwe Bogen voor koffie met een kniepertje. Tussen de middag waren er lekkere pannenkoeken. Ook de ritjes met de paardentram en de bus vielen in de smaak. De rit met Rosengaerde bus ging naar melkveebedrijf Van Gelder, waar getrakteerd werd op een lekker ijsje.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.