Home / Dalfsen Regio / nieuwe herfstcollectie bij dorcas winkel dalfsen

nieuwe herfstcollectie bij dorcas winkel dalfsen

De vrijwilligsters hebben met zorg mooie kleding uitgezocht in allerlei modekleuren, veel nieuwe kleding en kleding die eruit ziet als nieuw. Wat valt er op aan de kleuren dit najaar? Ten eerste zijn het vrij felle en vrolijke kleuren. Daarnaast het donkerrood, het petrolachtige blauwgroen en het olijfgroen zijn wat dat betreft meer herfstachtige kleuren. Als we nu naar deze nieuwe herfstcollectie kijken dan zien we dat er hele leuke items tussen zitten en de nieuwe modekleuren hangen er tussen.

Nieuwsgierig geworden? Naast mooie outfits zijn er ook genoeg bijpassende schoenen tasjes en sieraden uit te zoeken. Een mooie ontwikkeling bij Dorcas Winkel Dalfsen is dat veel klanten zich graag laten adviseren en één van de vrijwilligsters vragen om even mee te kijken. Vanaf vandaaf staan ze weer klaar om klanten te adviseren.

Na de  aankoop kan nog even gezellig worden nagepraat aan de koffietafel onder het genot van een kopje koffie of thee. En als blijk van waardering kan er een kleine gift worden gegeven in de nieuwe fooienpot die op tafel staat, voor het goede doel. Met de aanschaf van producten worden de projecten in Kenia gesteund. Want de volledige opbrengst komt, na aftrek van de vaste kosten, volledig ten goede aan de allerarmsten in Kenia.

Openingstijden op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur
Dorcas Winkel Dalfsen
Wilhelminastraat 60
7721 CJ Dalfsen
Telefoon: 0529-466055

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.