Home / Dalfsen Regio / negentiende editie koninginnemarkt in nieuwleusen

negentiende editie koninginnemarkt in nieuwleusen

Evenals voorgaande jaren gaat de gehele opbrengst van de markt naar goede doelen in de Oekraïne. Er heerst nog steeds veel armoede onder de bevolking en velen kunnen zonder hulp van buitenaf de winter moeilijk doorkomen.

Op de markt is er weer van alles te beleven, de niet weg te denken grote rommelmarkt, hobby-en kunstmarkt en diverse muzikale optredens zoals  het Vollenhoofsch Visserskoor, de Nieuwleusense Volksdansgroep  en de Oekraïense zang en dansgroep Roesalka.

Ook is er weer een diversiteit aan activiteiten en verkopen, zoals  het Rad van Avontuur met vele mooie prijzen, de lotenverkoop met aan het einde van de markt de trekking met weer en paar leuke hoofdprijzen, de verkoop van oliebollen enzovoorts. Uitrusten kunt u op het grote terras. Voor de kinderen is er schminken en een springkussen aanwezig.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.