Home / Dalfsen Regio / nationaal integratiediner in dalfsen

nationaal integratiediner in dalfsen

Iedereen is van harte welkom om op donderdag 11 oktober rond 18. 00 uur aan te schuiven bij het Nationaal Integratiediner in Trefkoele+. Aanmelden voor het integratiediner kan via de website van de Trefkoele+. Deelname aan het integratiediner is gratis maar aan het einde van de avond is er de mogelijkheid voor een vrije bijdrage. Ook worden er nog koks gezocht die de gasten willen verrassen met bijzondere gerechten. De kosten van de ingrediënten worden betaald door de organisatie. Aanmelden als kok kan ook via de website.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.