Home / Dalfsen Regio / muziekles voor jongens in dalfsen

muziekles voor jongens in dalfsen

Foto ter illustratie

In lessen van wekelijks een half uur leren de jongens allerlei aspecten die van belang zijn als je wat met muziek wilt gaan doen. Persoonlijke aandacht staat voorop, zodat de jongens zich geheel in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Meteen vanaf het begin leren de jongens al liedjes spelen op een instrument. De lessen worden gegeven in de muziekstudio bij Van Linghenhof 16 in Dalfsen.

Inlichtingen en opgave via Henk Ophoff: ophoff-h@home.nl

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Home / Dalfsen Regio / muziekles voor jongens in dalfsen

muziekles voor jongens in dalfsen

In lessen van wekelijks een half uur leren de jongens allerlei aspecten die van belang zijn als je wat met muziek wilt gaan doen. Persoonlijke aandacht staat voorop, zodat de jongens zich geheel in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Meteen vanaf het begin leren de jongens al liedjes spelen op een instrument. De lessen worden gegeven in de muziekstudio bij Van Linghenhof 16 in Dalfsen. Inlichtingen en opgave via Henk Ophoff: ophoff-h@home.nl.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.