Home / Dalfsen Regio / mama cafe dalfsen viert eenjarig bestaan

mama cafe dalfsen viert eenjarig bestaan

Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders vragen stellen aan een aantal zorgverleners en instanties en ervaringen uitwisselen. Loopt mijn kind goed; eet en drinkt mijn kind genoeg; slaapt mijn kind voldoende?’ Zomaar enkele vragen die jonge ouders wellicht hebben en waarvan ze niet altijd weten aan wie ze die kunnen stellen. Dit evenement is een mooie gelegenheid om dit soort vragen te stellen. Ook voor zwangere vrouwen en vrouwen die graag zwanger willen worden, is er veel informatie beschikbaar.

De aanwezige deelnemers zijn: Puur Ouderschap, De Kapstok, Mama Café Dalfsen, bibliotheek Dalfsen, SAAM Welzijn, GGD IJsselland, Gastouderbureau Dalfsen, Logopediepraktijk Pluspunt, SpeelotheekDalfsen, Kinderopvang Doomijn, NLP/Dyslexie Silvia Kogelman, Oefentherapie de Vrije Vogel (tevens slaapoefentherapie), Home StartDalfsen en Homeopaat Hester.

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.