Home / Dalfsen Regio / maatjesontmoetingsavond in buurtlokaal de bree

maatjesontmoetingsavond in buurtlokaal de bree

 

“We willen een laagdrempelige avond waar anderen ontmoeten centraal staat. Is iemand bijvoorbeeld op zoek naar een maatje om een kopje koffie mee te drinken of een leuke activiteit mee te ondernemen? Of ben je vrijwilliger en wil je graag een ander helpen met het doen van bijvoorbeeld boodschappen of de administratie? Tijdens deze avond is er alle mogelijkheid om een maatje te vinden”, vertelt Silke Schuurman van Wijz welzijn. Samen met collega Ivonne Saueressig zoekt ze naar mogelijkheden om mensen bij elkaar te brengen.

Iedereen is welkom. Er is een grote behoefte aan nieuwe mensen. Hoe meer mensen elkaar ontmoeten, hoe groter de kans is dat er een maatje gevonden wordt. “Mensen die het spannend vinden om te komen, of die een vervoersprobleem hebben, kunnen dat bij ons aangeven. We gaan dan samen een oplossing zoeken”, aldus Schuurman.

De maatjesontmoetingsavond is op dinsdag 2 oktober om 19.30 uur in buurtlokaal De Bree in Ommen. Mensen die willen deelnemen kunnen zich opgeven bij Ivonne Saueressig via 06-39345740 of i.saueressig@wijz.nu.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.