Home / Dalfsen Regio / maandelijkse fietstocht saam welzijn

maandelijkse fietstocht saam welzijn

Verzamelen en en de start is om 13:30 uur bij de Trefkoele+. Onderweg is op een mooie locatie een koffie-/theestop. Iedereen die graag fietst en een middag met een groep fietsers de omgeving wil verkennen is van harte welkom. De vrijwilligers hebben weer een prachtige tocht uitgezet. Alleen als het heel slecht weer is, de hele dag regen en of storm, gaat de fietstocht niet door. De tochten zijn gratis, behalve de koffie/thee onderweg. Deelnemers hoeven zich vantevoren niet aan te melden.

Dagfietstocht
Afgelopen maand werd de jaarlijkse dagfietstocht gehouden. Vanaf de Trefkoele werd met een groep van 26 personen via Varsen en Ommen naar Arriën gefietst. Hier stond koffie/thee met iets lekkers klaar bij Rozemarie. Daarna werd via Stegeren, Junne en de Sahara naar Ommen gefietst voor een gezellige lunch bij De Wildzang.

Na de lunch werd verder gefietst rond de Lemelerberg en Lemele naar Lemelerveld voor een koffie/theestop bij De Kletsmajoor. Het laatste stuk werd binnendoor naar Het Oude Station in Dalfsen gefietst voor een afscheidsdrankje op het terras. Het was een prachtige tocht en mooi weer. De deelnemers waren allen enthousiast. De vrijwilligers van Saam die de tocht hadden uitgezet en begeleid werden met een groot applaus bedankt.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.