Home / Dalfsen Regio / legendarische band the wild romance van herman brood naar nieuwleusen

legendarische band the wild romance van herman brood naar nieuwleusen

De voorverkoop is nu nog alleen in Nieuwleusen. De optredens van deze meest authentieke Rockers van Nederland zijn vaak snel uitverkocht. Kaarten zijn in de voorverkoop (contante betaling) in Nieuwleusen voor 15 euro te koop bij Cafetaria Het Witte Peerd en Klinge Tweewielers. Vanaf 15 oktober zijn de kaarten ook on-line te koop. De verwachting is dat er veel belangstelling is vanuit de regio. Indien nog kaarten beschikbaar zijn aan de kassa dan kosten deze 20 euro. Met onmiskenbare hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’ veroverden “The Wild Romance” met speels gemak, Nederland, Duitsland en België. En ook Amerika ging spontaan overstag, getuige de ‘Absolute National USA Break Out’ status die ‘Saturday Night’ ten deel viel. Die gloriedagen kan men tijdens deze avond herbeleven.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.