Home / Dalfsen Regio / korfballers dommerdieck winnen met dubbele cijfers

korfballers dommerdieck winnen met dubbele cijfers

In het begin was d’Ommerdieck goed op schot. Binnen zeven minuten stond er 0-4 op de klok. HHV kwam nog terug tot 3-4, maar met een goed opgezette aanval werd binnen twee minuten tweemaal gescoord (3-6). HHV gaf de moed niet op en wist ook tweemaal te scoren.De stand kwam daarmee op 5-6.

Een compliment aan Jasper Ekkelenkamp, die de lange heer van HHV in bedwang kon houden en weinig doelpunten toeliet. Ook invaller Stefan Hekman groeide in het spel en wist zich goed te handhaven. d’Ommerdieckers bleven rustig hun eigen spel spelen en maakte de kansen af. De ruststand kwam daarmee op 5-10.

Na rust wist Nienke Rijkeboer gelijk te scoren, gevolgd door HHV. Er volgde een wissel bij d’Ommerdieck Carlijn Haan kwam in het veld voor Agnes Compagner. d’Ommerdieck wist de stand door prachtige doelpunten op 7-16 te brengen. Het laatste doelpunt kwam van HHV. De eindstand kwam daarmee op 8-16.

Zaterdag 29 september ontvangt d’Ommerdieck HHV op het eigen veld. Aanvang 14.45 uur.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.