Home / Dalfsen Regio / kontrast aanwezig bij albert heijn sportactie

kontrast aanwezig bij albert heijn sportactie

De landelijke campagne van Albert Heijn is bedoeld om meer mensen aan het bewegen/sporten te krijgen en op die manier een gezondere leefstijl te promoten. Iedereen kan met de verkregen sportcredits gratis kennismaken met verschillende vormen van bewegen of sporten. Sportclubs door het hele land doen mee met deze actie, waaronder Kontrast Sport & Wellness in Dalfsen.

Bezitters van de sportcredits mogen gratis drie keer komen sporten in het prachtige sportcomplex. Ze mogen zelf kiezen waaraan de credits worden besteed; één van de 55 groepslessen op muziek of één van de body- en mindlessen Body-Balance, Pilates, Yoga of Tai-Chi, outdoor trainingen als bootcamp of running, spinninglessen, fitnesstraining op de apparatuur, squashen of vrij zwemmen. Ook kan de credit ingewisseld worden voor een complete body-analyse op de Tanita Body Composition Analyzer. De credits kunnen tot 25 november worden verzilverd. Wordt men na de proeftrainingen lid voor drie maanden, dan wordt er geen inschrijfgeld van € 25 berekend.

Op vrijdagmiddag 21 en zaterdagmiddag 29 september kunnen klanten in de winkel alvast een body composition analyse laten uitvoeren. Hierbij staat de deelnemer met blote voeten op een weegschaal en houdt in iedere hand een electrode vast. Binnen 20 seconden is de meting ongemerkt gedaan en zijn er meer dan 20 metingen verricht op het gebied van vet- vocht- en spiermassa in verschillende segmenten van het lichaam. De trainer kan hierna een gericht advies geven over hoe gezondheidswinst kan worden behaald.

Meer informatie over Kontrast Sport & Wellness is te vinden op www.kontrastdalfsen.nl

Lees ook

Online BoekStartCafé

OMMEN – De Bibliotheek Salland houdt op dinsdag 18 mei weer een online editie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.