Home / Dalfsen Regio / klassiek in de stoomfabriek lisa jacobs and the string soloists

klassiek in de stoomfabriek lisa jacobs and the string soloists

Lisa liep op haar achtste al rond op het conservatorium en stond op haar zeventiende voor het Concertgebouworkest o.l.v. Riccardo Chailly. De musici komen uit alle werelddelen en zijn naast hun betrokkenheid bij The String Soloists actief in het internationale muziekleven als kamermusicus of als solist. Sinds de oprichting traden zij veelvuldig op in de grote zalen van Nederland, Italië en Duitsland en altijd met juichende recensies. Tijdens dir hartverwarmende romantische programma reist u deze middag van het hof van de Esterhazy’s via Tjechië en Polen tot aan het Rusland van Tjaikovski.

Tickets: www.theaterdestoomfabriek.nl of bij Primera

 

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.