klassiek in de stoomfabriek lisa jacobs and the string soloists

Lisa liep op haar achtste al rond op het conservatorium en stond op haar zeventiende voor het Concertgebouworkest o.l.v. Riccardo Chailly. De musici komen uit alle werelddelen en zijn naast hun betrokkenheid bij The String Soloists actief in het internationale muziekleven als kamermusicus of als solist. Sinds de oprichting traden zij veelvuldig op in de grote zalen van Nederland, Italië en Duitsland en altijd met juichende recensies. Tijdens dir hartverwarmende romantische programma reist u deze middag van het hof van de Esterhazy’s via Tjechië en Polen tot aan het Rusland van Tjaikovski.

Tickets: www.theaterdestoomfabriek.nl of bij Primera

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.