Home / Dalfsen Regio / kinderatelier de kunst keuken weer van start

kinderatelier de kunst keuken weer van start

Kinderen die van tekenen, schilderen en knutselen houden kunnen zich weer uitleven in het kinderatelier. Er wordt gewerkt met verschillende materialen zoals houtskool, potlood, krijt, acrylverf etc. Er is ruimte voor eigen ideeën en materiaalkeuze, maar er wordt ook aan de slag gegaan met thema’s en opdrachten. Er wordt gekeken naar het werk van grote kunstenaars en er wordt geleerd te kijken als echte kunstenaar. 

De cursus wordt op maandagen verzorgd door Ellen Brouwer in atelier De Kunst Keuken, Grutterserf 7 te Dalfsen, één middag per week, van 15:30 tot 17:00 uur. De eerste serie kunstlessen is van week 38 t/m week 42, tot aan de herfstvakantie.
Informatie: www.facebook.com/kunstkeuken of telefonisch: (Ellen Brouwer) 06 2887 1326
Opgave: creatieveontwikkeling@kpnmail.nl

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Van die dingen

Hoera, ik mag vanmiddag naar mijn vriendelijke tandartenpraktijk. De boss himself gaat mijn kakement onder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.