Home / Dalfsen Regio / kies training voor kinderen in echtscheiding situaties

kies training voor kinderen in echtscheiding situaties

Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten. Ook ouders worden betrokken: de ouders kunnen twee keer een ouderbijeenkomst bijwonen. De groep wordt gegeven door KIES-coaches van De Kern maatschappelijk werk en Saam Welzijn. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De KIES groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld naar leeftijd en kern.

Ouders kunnen hun kind(eren) aanmelden of meer informatie aanvragen door een mailtje te sturen of te bellen naar Jeannet Folkerts j.folkerts@stdekern.nl | 06-10924045 of Joyce Blokland j.blokland@saamwelzijn.nl| 06-25167619.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.