Home / Dalfsen Regio / kerkproeverij 16 september

kerkproeverij 16 september

Wie korter of langer niet in de kerk geweest is krijgt zo de kans na de vakantie de draad weer op te pakken. Voor wie nog nooit een kerkdienst heeft meegemaakt is het een gelegenheid eens binnen te kijken en iets te proeven van het geloof en de kerk. In Ommen doet de GKV Het Baken mee aan dit initiatief. Er zijn die morgen twee kerkdiensten, om 9.00 en 11.00 uur. Na de dienst van 11.00 uur wordt er koffie geschonken en is er iets te eten.

Lees ook

Online BoekStartCafé

OMMEN – De Bibliotheek Salland houdt op dinsdag 18 mei weer een online editie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.