Home / Dalfsen Regio / jeugdige euphoniumspelers broederband bij nationale taptoe in ahoy

jeugdige euphoniumspelers broederband bij nationale taptoe in ahoy

De Nationale taptoe is een muzikaal spektakel. De deelnemende orkesten zijn hoofdzakelijk militaire- en politieorkesten uit binnen- en buitenland. Dit is de enige Taptoe in Nederland waar de orkesten van de Nederlandse krijgsmacht zich gezamenlijk presenteren.

Dit jaar is er prachtig onderdeel toegevoegd bij de matineevoorstelling op zaterdag 29 september. Een optreden van 120 euphoniums in Ahoy. Dit zal het resultaat zijn van de Ahoy Euphonium Clinic op zaterdag 29 september 2018. Workshopleider is Steven Mead. Hij is één van de meest succesvolle euphoniumsolisten ter wereld en een voorbeeld voor veel muzikanten. O.l.v. de wereldberoemde euphonium speler worden een aantal nummers in gestudeerd. Maar liefst 120 euphoniums zullen onder andere Pirates of the Caribbean spelen.

Senne zal een van de jongste deelnemers zijn, maar desondanks goed zijn noot bijdragen. Voor Anouk is dit een leuke aanloop naar haar komende muziekexamen. Dit spektakel zal hun muzikale kennis doen vergroten. Ongetwijfeld zal het optreden leiden tot een onvergetelijke muzikale ervaring. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om backstage te komen.

 Voor meer informatie: www.broederband-beerzerveld.nl 

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.