Home / Dalfsen Regio / inwoners dante in ommen bundelen de krachten

inwoners dante in ommen bundelen de krachten

Buurkracht bijeenkomst
In juni vond de eerste Buurkracht bijeenkomst in Ommen plaats. De informatieavond werd georganiseerd om inwoners verder te helpen en uit te leggen dat verduurzamen eenvoudiger en goedkoper is wanneer buurtbewoners dit samen doen. Er wordt later dit jaar een tweede bijeenkomst in Ommen georganiseerd. Hier wordt later nog over gecommuniceerd.

Krachten bundelen
De bijeenkomst in Ommen werd georganiseerd door Buurkracht en het Energieloket West-Overijssel. Het Energieloket West-Overijssel is een initiatief van zeven gemeenten: Ommen, Dalfsen, Hardenberg, Steenwijkerland, Zwartewaterland, Staphorst en Deventer. Waar Buurkracht er is om de kracht van de groep te bundelen, is het Energieloket er om de individu te adviseren bij energiebesparing en verduurzaming van koopwoningen.

Aansluiten
De Dante heeft nog niet vastgelegd op welk gebied er verduurzaming plaats gaat vinden. Dus als er nog buurtgenoten zijn die ook graag mee willen doen, kan dat nog. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Eline Liezen, zij is de buurtbegeleider in Ommen. Eline is te bereiken via eline@buurkracht.nl.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Buurkracht of op de website van het Energieloket West-Overijssel.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.